یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
نشست اساتید سطح ۳ مدرسه علمیه تخصصی امام حسین(ع) یزد برگزار شد

حوزه/دومین نشست ماهانه اساتید مدرسه علمیه تخصصی امام حسین(علیه‌السلام) سطح سه استان یزد با حضور خانم منصوره شاکری و با حضور کادر آموزشی این واحد علمی تربیتی با هدف تبیین ضرورت تحول نقش استاد به سوی هدایتگری و لزوم فعال‌سازی طلاب در تولیدات علمی و پژوهشی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یزد، در راستای تعمیق بخشیدن به کیفیت آموزش و ارتقای سطح معرفتی طلاب، دومین نشست منظم اساتید مدرسه علمیه تخصصی امام حسین(علیه‌السلام) سطح سه یزد، با حضور خانم منصوره شاکری و همراهی کادر آموزشی و اساتید برگزار و بر اهمیت نهادینه‌سازی و برگزاری مستمر این نشست‌های هم‌اندیشی در تقویم ماهانه مدرسه تأکید شد.

خانم شاکری ، هدف محوری از این گردهمایی را ایجاد فضایی تخصصی برای هم‌اندیشی پیرامون مسائل کلیدی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی روز جامعه، و همچنین بررسی سازوکارهای تقویت فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی طلاب عنوان کرد .

در ادامه، اساتید حاضر دیدگاه‌های تخصصی خود را با مدیر مدرسه به اشتراک گذاشتند و بر مشارکت فعال همه ارکان در مسیر هدف‌گذاری‌شده تأکید کردند.

در جمع‌بندی نهایی این جلسه، دو راهبرد اساسی برای اجرا مصوب شد؛ مقرر شد که ابتدای هر جلسه آموزشی طلاب، بخشی از زمان به صورت اختصاصی به بیان مباحث عمیق اعتقادی و فقهی اختصاص یابد و تأکید شد که طلاب باید از حالت انفعالی خارج شده و در عرصه‌های آموزشی و پژوهشی فعال‌تر شوند و خود به تولید مباحث بپردازند؛ در این میان، اساتید نقش ناظر عالی و راهنمای مسیر را ایفا خواهند کرد.

اساتید با استناد به فرمایش حکیمانه علامه طباطبایی مبنی بر اینکه «انسان در دنیا برای خودسازی آمده است»، یادآور شدند که کلاس‌های درس نباید حالت آموزش صرف داشته باشد و استاد باید نقش هدایتگر و راهنمای عملی را بر عهده گیرد. همچنین، ضرورت عجین‌سازی مباحث عمیق اخلاقی و اعتقادی با حیات عملی طلاب به عنوان یک اصل تربیتی برجسته شد.

در بخش دیگری از نشست، اهمیت توجه به محور «دنیا و عالم امکان» مورد بحث قرار گرفت و بیان گردید که طلاب باید به ابزار معرفتی و شجاعت لازم برای تثبیت و تبیین دین و اعتقادات در جامعه مجهز شوند تا اثرگذاری ایشان دوچندان گردد.

همچنین تأکید شد که طرح مباحث باید متنوع و کاربردی باشد تا آموزه‌ها پس از فراغت از تحصیل نیز در عمل و تفکر ایشان ریشه کند.

در پایان، اساتید مطرح کردند هرچند اسلام در ذات خود، دین سهل‌گیر است، اما وظیفه اساتید و طلاب مدرسه، داشتن دغدغه‌مندی عالمانه و مسئولیت‌پذیری مضاعف در مسیر خطیر آموزش و تبلیغ دین مبین اسلام در عصر حاضر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha